Solros Autumn Beauty 10 st frön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Merrell M's Vapor Glove 3 Shoes Blå Sport

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Stevia Rebaudiana 3 st frön
Alpmartorn Superbum 5 st frön (perenn)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenRöjk Primaloft Skiers Mid-Weight Etna Stripe Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Zandstra Easy Glider
Esschert Design Verktygsväska och pall för trädgård GT01

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Palettblad Wizard Coral Sunrise 10 st frön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Palettblad Wizard Golden 3 st frön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Amundsen Sports M's Amundsen Peak Anorak Weatheröd RödKlättermusen M's Brage Pants Spruce Grönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Melon Cantaloupe Hearts of Gold 10 st frön (ekologisk)
Osprey Ace 50 Junior Night Sky Blå (2019)

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tomat Golden Roma 5 st frön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Odlingsmedium
Palettblad Wizard Coral Sunrise 50 st frön
Gustavsberg Duschblandare Nautic 1-Grepps Spak Framåt 160 cc

På tisdagen godkände ministerrådetNorrøna W's Falketind Flex1 Pants Caviar (2019)Klättermusen W's Gere 2.0 Short Pants KhakiMora Armatur Duschblandare Izzy nedåt 160 cc Krom den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mora Armatur Tvättställsblandare MMIX Care Med Lyftventil
Gustavsberg Duschblandare Coloric Utlopp nedåt 160 cc Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKlättermusen M's Lofn Shirt Storm Blå Melange anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Prydnadsgräs Harsvans/Bunny Tails 50 st frön