Race to the New Found Land - Brädspel

Superdry MIT ZIERKNOTEN VORNE - T-shirt med print - rosa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Superdry MIT STREIFEN - T-shirt med print - dark grå

Superdry MADISON - Blus - vitSuperdry VINTAGE LOGO POP ENTRY HOOD - Luvtröja - ice marlSuperdry VINTAGE MIT PALMEN-PRINT - Luvtröja - rosaSuperdry VINTAGE LOGO REGAL HOODIE - Luvtröja - vit mottled

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Superdry Väst - dark blåSuperdry JAPAN EDITION CREW - Sweatshirt - vivid rosatalkabout Kofta - febuary sky melangeTFNC HAVEN - Festklänning - grå blåThe North Face 2-IN-1 EXPLORATION - Tygbyxor - brunTiger of Sweden Fodralklänning - dark ceriseTommy Hilfiger TOMMY ICONS RUGBY STRIPE DRESS - Skjortklänning - blåTommy Hilfiger JANA - Piké - blå

Tack ❤

Min tid är nu

Tommy Hilfiger ESTHER EASY HIGH TEE - T-shirt med print - blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Tommy Hilfiger MADISON STAR - Sweatshirt - blåTOM TAILOR NEW STRIPED - T-shirt med print - röd/vitTOM TAILOR MIX BLOUSE - Blus - whisper vit

TOM TAILOR DENIM SKATER DRESS - Jerseyklänning - real navy blåTOM TAILOR DENIM BLOUSE WITH INSERT - Blus - off vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Topshop Tall WIDE FUNNEL - Långärmad tröja - grå

Lykta i aluminium

Tommy Jeans SOFT LONGSLEEVE - Långärmad tröja - classic vitTopshop BUTTON THROUGH MINI - Fodralklänning - rödTopshop CAMO CAMI - Linne - khaki

Topshop Petite KHLOE - Blazer - magenta
1537437987500

TWINTIP Linne - light rosaTWINTIP Luvtröja - dark blå melangeUnder Armour WHISPERLIGHT TANK FOLDOVER - Funktionströja - lima bean/tonalVila VITINNY NEW DRESS LUX - Jerseyklänning - bridal rose/vibirdoVila VILIBBO - Fodralklänning - bayberryVila Långärmad tröja - light grå melangeVila VILUCY LUX - Blus - mottled rödVila VINAJA NEW LONG - Kofta - cathay spice

Vila Kofta - light grå melangeVince Camuto BELTED FAUX WRAP DRESS - Maxiklänning - classic navyVero Moda MIT KURZEN ÄRMELN - Vardagsklänning - night skyVero Moda VMSTRILLY - T-shirt med print - winetasting/snow vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Vero Moda VMBINE - Blus - slate/bineVero Moda VMHALLIE - Blus - pristineVero Moda Blazer - rödVero Moda Tall VMJOLENE - Linne - night skyVioleta by Mango SERPENT - Skjortklänning - ecru

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Warehouse DAISY WRAP MIDI DRESS - Vardagsklänning - rödSchmuddelwedda ANORAK - Parkas - mustardWeekday AILIN HOODED - Luvtröja - brun

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Wallis HARDWARE RING RUCH SIDE - Fodralklänning - berryWood Wood FLORA - Sweatshirt - dark grå melange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

YAS YASWINEA DRESS - Maxiklänning - dark grå melangeYAS YASCODA - Blazer - light mahogany

Young Couture by Barbara Schwarzer Festklänning - vitZalando Essentials Fodralklänning - dark blåZalando Essentials Blazer - lilac

Zalando Essentials Curvy T-shirt - bas - dark röd

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Marmot M's Arches Insulated LS Shirt Denim dtvwkn1519-Långärmade skjortor

Produktbeskrivning

Varm och uthållig skjorta

Den tekniska flanellen kombinerar nylon som gör skjortan slitstark och polyester som gör att den torkar snabbare. Dess sammansättning gör skjortan funktionell och håller varmt tack vare syntetisk isolering mellan lagren utan att gå miste om en riktigt snygg design.  

Detaljer

  • Teknisk lättviktig flanell
  • Snabbtorkande
  • Thermal R: Isolerande material i polyester
  • Bröstfickor
  • Sidofickor för händer
  • Justerbara manschetter
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt